• Stages

  Blenheim heeft regelmatig stageplekken voor Nederlandse en internationale studenten. Bekijk de mogelijkheden voor een stage bij Blenheim.

  STUDENT STAGE (WO)

  Wij zijn doorlopend op zoek naar studenten Rechtsgeleerdheid die bij ons de advocatuur willen verkennen. Een uitdagende student-stage biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

  Vanaf het derde studiejaar kun je bij ons een fulltime stage van twee maanden lopen. Het is eventueel ook mogelijk om gedurende drie maanden, drie dagen in de week, een student-stage te lopen.

  Tijdens de student-stage draai je mee in de dagelijkse praktijk en leer je ons kantoor kennen. Je doet veel praktische ervaring op, zoals het opstellen van memo’s, het beantwoorden van rechtsvragen, vervaardigen van conceptbrieven aan cli?nten, literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Verder neem je deel aan teambesprekingen en jurisprudentieoverleggen.

  Je krijgt uiteraard een stagevergoeding.

  Na het goed doorlopen van een (fulltime) stage bestaat de mogelijkheid om als studerend medewerker aan de slag te gaan voor minimaal twee dagen per week voor een periode van twee tot zes maanden.

  WIE ZIJN WIJ?

  Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot full service kantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten en bezieling voor ondernemerschap. Specialist in (internationaal) ondernemingsrecht, altijd op zoek naar een pragmatische oplossing om het doel van de klant te bereiken. "Work-life balance" staat bij ons hoog in het vaandel.

  KLINKT DIT GOED?

  Stuur dan jouw motivatiebrief tezamen met CV, cijferlijsten, (stage)beoordelingen en eventuele referenties naar Marjolein Vink,?marjoleinvink@blenheim.nl.

  Wij horen graag naar welke praktijkgroep jouw voorkeur uit gaat en voor welke periode je beschikbaar bent.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Blenheim Advocaten – lid van LAW, een internationaal netwerk met ruim 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen – bedient nationale en internationale klanten en beschikt over een in-house German Desk en English Desk.

  黄色片免费