• Handelsrecht

  Bij handelsrecht assisteert een advocaat bij commerci?le contracten en procedures daarover. De advocaten van Blenheim adviseren en procederen binnen het brede spectrum van internationale handel.

  Neem contact op

  Gerelateerde praktijkgebieden

  Handelsrecht

  Advocaat handelszaken

  Een advocaat handelsrecht kan u bijstaan bij commerci?le contracten en geschillen daarover (zoals distributie, agentuur en franchising, duurovereenkomsten, productieovereenkomsten), incasso van geldvorderingen, en met alle aspecten die hiermee verband kunnen houden, zoals schadevergoeding bij de niet-nakoming van overeenkomsten, eigendomsvoorbehoud, het recht van reclame, de ontbinding van de overeenkomsten en overmacht (Coronacrisis).?

  Advies internationale handel?

  In (internationale) handel gebeurt veel. Transport van goederen, financiering van goederen, opslag in havens, distributie, prijsfluctuaties zijn allemaal onderwerpen waar de advocaat handelsrecht mee te maken heeft. Schade, wanprestatie, onbetaalde facturen, aansprakelijkheid en beslaglegging zijn regelmatig aan de orde. Dat kan tot allerlei procedures leiden waar u goede bijstand van een advocaat bij nodig heeft. Het ervaren team van Blenheim kan u snel adviseren over kwesties die om een oplossing vragen.

  Waarom kiezen voor Blenheim?

  • U krijgt een inschatting van uw juridische positie?
  • We maken een plan van aanpak met inschatting van kansen, kosten/baten en risico’s
  • In spoedeisende situatie komen we snel voor u in actie?
  • Als klant van Blenheim krijgt u proactief advies
  • Indien onderhandelen niet werkt stappen we naar de rechter

  Wilt u meer weten over Handelsrecht?

  Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Neem contact op

  Gepubliceerde Artikelen

  黄色片免费