• Procesrecht

  Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures: bodemprocedures, kort gedingen, hoger beroep en arbitrageprocedures. Een procesrecht advocaat van Blenheim staat u graag bij om juridische geschillen te voorkomen, en als er geschillen zijn ontstaan, deze met alle nodige juridische middelen te beslechten.

  Neem contact op

  Procesrecht

  De advocaat procesrecht

  Procederen is de core business van advocaten. Als het nodig stappen is wij voor u naar de rechter om uw recht te halen. Voor de diverse rechtsgebieden heeft Blenheim advocaten de gespecialiseerd zijn in de beschikbare juridische procedures, zoals mediation en bindend advies, beslaglegging, tuchtrechtzaken, arbitrage en internationale procedure, waaronder klachtprocedure bij het Europees Hof.

  Tot het werk van de procesrecht advocaat hoort ook het voeren schikkingsonderhandelingen waarmee mogelijk een rechtszaak kan worden voorkomen. En ook regelt de advocaat het opstellen van de schikking (vaststellingovereenkomst).?

  Procesadvies voorafgaand aan procedure

  Of het zinvol is om een gerechtelijke procedure in te stellen hangt af van de specifieke feiten en omstandigheden van uw situatie. De procesrecht advocaat wil precies weten van u wat zich heeft voorgedaan om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Het is voor u van belang dat een gespecialiseerde advocaat u een goed procesadvies kan geven over de haalbaarheid uw zaak bij de rechter. Advocaten noemen dat wel een procesadvies. Door de jarenlange ervaring van onze advocaten en omdat wij in teamverband werken kunnen wij u goed en passend adviseren over uw zaak.

  Waarom kiezen voor Blenheim?

  • U krijgt een inschatting van uw juridische positie?
  • We maken een plan van aanpak met inschatting van kansen, kosten/baten en risico’s
  • In spoedeisende situatie komen we snel voor u in actie?
  • Als klant van Blenheim krijgt u proactief advies
  • Indien onderhandelen niet werkt stappen we naar de rechter

  Wilt u meer weten over Procesrecht?

  Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Neem contact op

  Gepubliceerde Artikelen

  黄色片免费